Igår åt jag följande bantarmiddag:
Skaldjursfylld canneloni, pomelo & hummersås
Hofstätter Pinot Grigio 2007, Hofstätter, Alto Adige, Italien
*
Torsktungor ”Nicoise”, ägg, sardeller, rödbetor, dijonsenao & kapris
Cederberg Chenin Blanc 2008, Cederberg Cellars, Ward Cederberg , Sydafrika
*
Kvällens fiskspeciellt utvalt vin
*
Europeiska ostar med två sorters bröd, svart vinbärsmarmelad med pistagenötter
*
Tusenbladstårta, passionsfruktscurd, vit chokladmousse & saffranskräm
Hmm hmm! låter ganska ok att banta.
SvaraRaderaOjoj vilken supermiddag!!
SvaraRaderaVar är du?
Låter inte helt fel.
SvaraRaderaLåter inte helt fel:
SvaraRaderaPå sådana "fina" restauranger är det ju så små portioner, så jag förstår att det blev en bantarmiddag ;-)
SvaraRadera