torsdag 11 februari 2010

[Bantarbloggen] Bantarmiddag

Igår åt jag följande bantarmiddag:

Skaldjursfylld canneloni, pomelo & hummersås
Hofstätter Pinot Grigio 2007, Hofstätter, Alto Adige, Italien
*
Torsktungor ”Nicoise”, ägg, sardeller, rödbetor, dijonsenao & kapris
Cederberg Chenin Blanc 2008, Cederberg Cellars, Ward Cederberg , Sydafrika
*
Kvällens fiskspeciellt utvalt vin
*
Europeiska ostar med två sorters bröd, svart vinbärsmarmelad med pistagenötter
*
Tusenbladstårta, passionsfruktscurd, vit chokladmousse & saffranskräm
Montes Late Harvest Gewurtztraminer, Montes, Curico, Chile

5 kommentarer:

  1. Hmm hmm! låter ganska ok att banta.

    SvaraRadera
  2. Ojoj vilken supermiddag!!
    Var är du?

    SvaraRadera
  3. Låter inte helt fel.

    SvaraRadera
  4. På sådana "fina" restauranger är det ju så små portioner, så jag förstår att det blev en bantarmiddag ;-)

    SvaraRadera