söndag 14 september 2014

Friska familjen - NOT

Nu har det gått precis en vecka sedan min krasch som resulterade i en käkfraktur. Det har gått relativt ok och jag har faktiskt inte haft så farligt ont.

Det har gått rätt bra att få i mig tillräckligt med näring men det ska sägas att det är rätt tråkigt att bara äta flytande föda och inte kunna få i sig "riktig mat". Det finns ju många som går på sopp/pulverdiet eller som fastar och tycker det funkar bra. Skillnaden är dock att det är då är ett aktivt val och min flytande diet är långt i från självvald.

I övrigt så är det ganska ansträngande att socialisera med andra människor då det är jobbigt att prata med stängd mun några längre stunder och ofta kommer då huvudvärken som ett brev på posten.

Det är dock tur att när jag är något ur fas att övriga familjen är pigg...

I fredags fick frun ordentligt hög feber och hudutslag vilket misstänks vara rosfeber så nu går hon på rejält mycket antibiotika och dessutom kortison.

Som inte det vore nog så fick junior öroninflammation i natt och över 39 graders feber så det är verkligen klackarna i taket här nu.


7 kommentarer:

 1. Ouch!
  Allt elände på en gång liksom!
  Krya på er allihopa!

  SvaraRadera
 2. Det är bara att bit ihop..det kommer att bli bättre tider

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svårt att göra annat när tänderna är ihopmonterade :-)

   Radera
 3. Hej, hur går det för dig i läkningsprocessen, har du blivit av med huvudvärken och har du kunnat börja prata som vanligt igen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det går framåt o nu kan jag prata ok. Dock ett tag kvar innan jag kan äta som vanligt igen.

   Radera