måndag 30 juni 2008

Deltagare

På söndag är det dax för min egenhändigt arrangerade tävling; Vännäs Multisportrace. Det är fjärde året som vi kör den och i år blir det deltagarrekord. 10 lag är anmälda:

Anmälda lag:
Lag Revansch - Anton Jonsson & Greger Forsberg
Oerhört revanschsugna efter fjolårets debacle. Troligtvis det lag som tränat hårdast då de kört intervaller hela vintern med VMR som mål. Är heta kandidater till segern och allt annat en pallplats måste ses som ett misslyckande.
Lag Titanen - Johan Johansson & Anders Sjödin
Alltid pålitliga och kända för sin styrka i paddlingen. Om de inte gjort en orienteringsmiss i fjol skulle de sannolikt vunnit. I år har de dessutom tränat vid flera tillfällen. Garanterat med i toppen även i år.
Team Round table - Henrik Johansson & Jonas Bergh
Johansson har ett flertal bergsmaror i benen och tävlingens 600 höjdmeter är således ingenting för honom. Då han har en alpinist från Lycksele vid sin sida är de storfavoriter till att ta hem bergstävlingen.
Bröderna Brothers - Henrik Strömberg & David Strömberg
Båda har legat på träningsläger söderut i över ett års tid för att få så bra träningsmöjligheter som möjligt. De har sagt upp sitt materialkontrakt med DBS Killimanjaro.
Lag Sjögga - Jonas Nilsson & Simon Brodin
Var länge i ledning i fjol. Ledningen höll ända tills Jonas drabbades av kramp. Kommer Jonas ihåg att dricka i år blir de mycket giftiga. Enligt envisa rykten har lagmedlemmarna tränat flera dagar på raken sista tiden.
Team Balder - Reza Mirzaei & Markus Brattlöf
Tävlings outsiders. De flesta momenten är helt okända för en av lagets medlemmar. Mannen ifråga besitter dock utan tvekan tävlingen starkaste vilja. Han överlevde Iran/Irak kriget. Överlever han detta?
Umeå City släckers - Ted Nilsson & Robert Gustafsson
Likt föregående år är de enda som får betalt för att träna. De kommer satsa allt på att hålla lag Sjögga och Bröderna Brothers bakom sig. Kanske räcker det hela vägen till vinst.
Ernst & Young 1 - Jonas Wiberg & Magnus Håkansson
Fjolårssegraren tillsammans med en ny medtävlande som tränat mycket hårt de senaste veckorna och tidigare idrottat på elitnivå. Det lag i tävlingen som är snabbast på cykeln i skogen.
Ernst & Young 2 - Joakim Åström & Lars Lindblad
Ett lag med rätt många träningstimmar i benen. Den ena är bra på att cykla och den andra på att springa. Hjälper eller stjälper de varandra. Bör var med i toppstriden.
Kommunalarna - Klas Nilsson & Fredrik Bergström
Ett sent anmält lag. De påstår sig vara otränade men initierade källor påstår att de mörkar för att kunna överraska. Klas har på senaste tiden kränkt flera av motståndarna genom att med lätthet spurta ifrån dem på cykeln. Rutinerade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar