måndag 2 februari 2009

Halv åtta hos mig

Sitter och ser på tv-programmet: halv åtta hos mig. En av de drygaste personer jag sett på länge är med i detta program. Philip Hedberg heter han. En 29 årig jurist från Stockholm. Han har hunnit med att säga: "Varmrätten känns lite väl 2006-2007", "Parmaskinkskonceptet känns redan gjort - lite 2006", "Dessa tapeter känns rätt smaklösa" osv. Jag trodde inte det fanns någon som på allvar sa att något känns 2006. Tydligen är det viktigare att laga något trendigt än något som är gott.

Han ger dessutom värdinnan beröm för förrätten för att sedan inför kameran säga att den var medioker. Han var dock positiv till efterrätten och sa: Här får du din renässans, du visar att du kan laga mat. Var inte det egentligen en kommentar som lika mycket betyder: Detta var bra till skillnad från det övriga du lagat.

7 kommentarer:

 1. Ja, jag tyckte också att han var oerhört dryg!

  SvaraRadera
 2. Missade att länka till denna pärla!

  SvaraRadera
 3. Själv tycker jag att den där Philip verkar vara en riktigt skön lirare! Vem vill kolla på ett program där alla deltagare öser lovord över varandra? Ingen, det vore sjukt trist. Här bjuds det ju på underhållning! Konstnären och juristen äger! Tror dock att du har bifogat ett foto på fel snubbe..

  SvaraRadera
 4. Don’t hate the player, hate the game!

  SvaraRadera
 5. Shit, Philip var grym ikväll igen. Vilken star! Oavsett vad man tycker om hans dryghet så är det ju faktsikt bra jävla tv. Sen kan ju en del saker vinklas på tv också, vilket jag själv har erfarenhet av.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker han är urskön vill vi ha under hållning eller?

  SvaraRadera
 7. Heja Philippo

  Håller på dig

  SvaraRadera