torsdag 7 maj 2009

Porrsurf på en helt ny nivå

Sju personer på LVF har blivit uppsagda för att de porrsurfat på arbetstid. Inte så att de råkat länkhoppa in på någon tveksam sida eller fått någon ej jobbsäker film skickat till sig på mailen. De har porrsurfat REJÄLT! Inte 15-20 minuter som nog räcker för de flesta som ibland tittar på naket på internet utan upp mot 75% av arbetstiden har ägnats åt porrsurfning. Det innebär alltså upp mot 6 timmar om dagen. Hur fn lyckas man med det och hur orkar man med det?

Undra hur det har låtit i flygledartornen när dessa personer jobbar? "SK354 ni går cirkulera ytterligare ett varv medans vi porrsurfar färdigt här i flygledartornet?"

Dessutom så har en av de inblandade tydligen tittar på sådan som är rent förbjudet. Den personen fick dock tydligen inte sparken vilket de övriga sju fick. Han kanske bara ägnade 10-15 procent av arbetstiden till porrsurfning vilket kanske inte är skäl nog för avsked?

LVF borde förövrigt kontakta EYs IT-avdelning för att på köpa en kopia av vår webmarshal. Den tycker ju tom att M:s blogg är så offensive att den är blockerad. Lyckas någon porrsurfa 6 timmar med den installerad gör de det jäkligt bra.

1 kommentar: