fredag 15 maj 2009

Rapport Mallorca del 4

Fredag
Sitter nu på planet på väg hem och fördriver tiden något med att skriva ett inlägg för publicering när jag återigen har tillgång till Internet. Planet är sjukt trångt men nu är det bara ca 1,5 timme kvar av resan. Barnet framför mig hostar på ett sätt som låter väldigt oroande. Hon lät likandant på vägen ner. Hoppas de besökt en läkare.

Hur ska jag sammanfatta resan då? Jo den har varit mycket bra. Maten har varit god, ölen och vinet har varit gott, vägarna har varit fantastiska, backarna har varit branta och långa, vädret har överlag varit bra, kroppen har kännts bra, engelsmännen har varit tatuerade och feta, hotellet var bra osv. Alltså en lyckad resa. Inte alls osannolikt att vi åker till denna ö fler gånger. Nästa gång kanske vi får med oss sällskap.

Angående cyklingen så blev det 48,3 mil cyklat fördelat på 5 cykeldagar. Johanna tyckte det var dåligt att jag inte lyckades passera 50 mil... Tanken slog mig att ta en extra sväng sista dagen för att passera 50 men då det regnade slutade jag bort det. Med tanke på att målet var att cykla 40 mil när jag åkte ner så är jag nöjd.

Barnet ställde sig just upp i sätet och hostade mig i ansiktet...

1 kommentar:

  1. Och vi vet alla vad som händer då.... Du blir sjuk... :)

    SvaraRadera