torsdag 11 februari 2010

[Bantarbloggen] Bantarmiddag

Igår åt jag följande bantarmiddag:

Skaldjursfylld canneloni, pomelo & hummersås
Hofstätter Pinot Grigio 2007, Hofstätter, Alto Adige, Italien
*
Torsktungor ”Nicoise”, ägg, sardeller, rödbetor, dijonsenao & kapris
Cederberg Chenin Blanc 2008, Cederberg Cellars, Ward Cederberg , Sydafrika
*
Kvällens fiskspeciellt utvalt vin
*
Europeiska ostar med två sorters bröd, svart vinbärsmarmelad med pistagenötter
*
Tusenbladstårta, passionsfruktscurd, vit chokladmousse & saffranskräm
Montes Late Harvest Gewurtztraminer, Montes, Curico, Chile

5 kommentarer:

  1. Hmm hmm! låter ganska ok att banta.

    SvaraRadera
  2. Ojoj vilken supermiddag!!
    Var är du?

    SvaraRadera
  3. Låter inte helt fel.

    SvaraRadera
  4. Låter inte helt fel:

    SvaraRadera
  5. På sådana "fina" restauranger är det ju så små portioner, så jag förstår att det blev en bantarmiddag ;-)

    SvaraRadera