lördag 14 februari 2015

Success fyror och dödsinfluensan från helvetet

Dödsinfluensan från helvetet har verkligen hållit familjen i ett järngrepp i veckan. Både frun och sonen har varit helt utslagna och legat med 40 graders feber nästan hela veckan. Nu verkar den värsta febern vara på väg bort men de är fortfarande helt knäckta.


Jag är dock otroligt nog fortfarande på benen men har samtidigt som detta den mest hektiska perioden på jobbet på bra länge vilket innebär att jag verkligen måste jobba ett rätt stort antal timmar denna helg för att få ihop ett antal saker som inte går att skjuta på. Känns inte alls bra då jag i stort sett aldrig jobbar på helgen i vanliga fall och mycket hellre skulle vilja vara hemma och ta hand om fru och barn. Vi har dock tur som har barnens mor- och farföräldrar nära som ställer upp i helgen och avlastar med att ta hand om sonen så att frun får möjlighet att vila.

Mitt i detta har jag ändå hunnit med två korta träningspass sedan tisdagens failfyror. Det har blivit två omgångar till med fyraminutersintervaller då jag planerat vo2max-fokus denna vecka.

Efter att ha misslyckats med fyrorna på 360 watt i tisdags körde jag på något lägre watt i torsdags och utfallet blev 4 intervaller på i stort sett exakt 350 watt.

I kväll var det dags för veckas tredje pass med fyror och nu gav jag min åter på att köra på 360 watt och nu gick det vägen, utfallet på de fyra intervallerna blev 363, 363, 362 och 364 wattt. Jämt och stabilt med andra ord :-)

Tanken är att i morgon köra ytterlige en omgång med vo2max intervaller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar