onsdag 11 februari 2015

Failfyror och sjukstuga

Att köra fyraminutersintervaller på 360 watt brukar vara en bra avstämningspunkt för formen för min del, klarar jag det är jag i ganska bra form.

Igår körde jag ett avstämningspass för att se ur långt ifrån den nivån jag är. Jag körde första intervallen på 358 watt vilket får ses vara inom felmarginalen. Intervall två kördes på 356 watt men efter 3 minuter på intervall 3 gav jag upp även om jag nog hade 20-30 sek kvar i benen om pannbenen varit lite tjockare. Det är alltså en liten bit kvar till formen men den är på väg sakta men säkert.

Jag hade tänkt att köra en fjärde intervall på något lägre belastning men precis som jag skulle köra igång påkallade den allt annat än friska familjen uppmärksamhet.

Febern har verkligen intagit huset här och igår hade både frun och sonen över 40 grader. I morse var det dock ingen över 40 grader utan bara två stycken på 39.9. Även lillasyster har haft feber senaste dagarna även om det varit något lägre.


Själv hade jag en släng av febbran i början av förra veckan men det som nu övriga familjen har tycks vara någon annan sjuka, typ influensan, så risken är överhängande att jag själv också trillar dit snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar