söndag 4 augusti 2013

Fikarunda till Vindeln - med knak

Jag och bror rullade i förmiddags iväg på en riktigt klassisk runda, fikatur till Vindeln. Att cykla till Vindeln och handla fika på café Mjölnaren är nog en av de turer vi gjort flest gånger de senaste åren. För egen del var det dock premiär för i år.

Vädret och sällskapet var riktigt bra men benen hos gubbarna som cyklade var av någon anledning sämre. Vi försökte dock hålla någon form av anständig fart ändå och la dessutom in några spurter här och där vilket förhoppningsvis gör att benen vaknar till kommande pass.

Min cykel knakade mest hela rundan och efter fikastoppet var det väldigt påtagligt knakande, särskilt när jag stod och cyklade. Vi spekulerade kring om det var så att cykeln höll på att duka under på grund av min ökade vikt efter min överdrivna chipskonsumtion i går kväll eller om det berodde på något annat.

Jag tyckte mig lokalisera ljudet till hjulen och därför provade jag att byta snabblås till hjulen när jag kom hem och cyklade sedan en liten extra runda på 10 minuter, helt plötsligt var det helt tyst. Vi får se om det fortsätter att vara tyst eller om dessa snabblås också börjar knaka snart efter att ha burit min chipsvikt några rundor.

Bror i finväder

Chipsgubbe

Fika

Bror dricker en av sina 5 koppar kaffe (eller var det 7?)

Fors

1 kommentar:

 1. Hej,
  Skulle vilja komma i kontakt med dig angående en cykelfråga.
  Hör gärna av dig till mig på
  lars@drosbakken.com

  Mvh

  Lars

  SvaraRadera