måndag 22 juni 2009

Intervju inför VMR

Bloggen har i veckan genomfört en intervju med André Wiklund, en av lagmedlemmarna i det favorittippade Lag Titanen. Här kommer intervjun:

Hur ser ni på era chanser i årets VMR?
Vi anser att våra chanser att lyckas är mycket stora. Vi har under våren fått ett par riktigt fina formbesked. Själv sprang jag kvartsmaran i Vännäs på just över 40 minuter och Johan visade fantastisk fin form under vätternrundan på han cyklade de 30 milen på 9 timmar och 20 minuter.

Vad ser ni som era största styrkor?
Vi är ett rätt komplett lag. Själv är jag sannolikt den bästa löparen i hela startfältet och Johans cykelform är som jag sa tidigare fantastisk. Ni som varit med tidigare år vet ju också att Johan är enormt bra på att paddla och jag själv är inte långt efter. Mot bakgrund av detta anser jag att vi måste vara topprankade i alla grenar.

Hur har ni tänkt lägga upp taktiken under loppet?
Jag vill egentligen inte avslöja vår taktik men eftersom vi är så starka i alla grenar kommer vi hålla hög fart tävlingen igenom. Har svårt att se att något lag ska hänga på i det tempot i fyra timmar.

Vilka ser ni som era största konkurrenter?
Svårt att säga vilka som kommer kunna utmana oss. Kanske något av EY-lagen eller Team revansch. Lag Sjögga presterar ju alltid bra men lyckas ändå år efter år komma undan favorittrycket. Jag tror de kommer bli farliga i år igen. Sedan finns det ju några oprövade lag som jag inte riktigt har koll på. Vi lägger dock inte så mycket energi på våra motståndare utan fokuserar mer på vår egen prestation.

Tack för att du tog dig tid och lycka till på tävlingen.
Tack själv.

4 kommentarer:

 1. Har jag verkligen sagt det där?
  Smutsig journalistik är vad det är!!

  SvaraRadera
 2. Intervjun är kanske genomförd vid midnatt på midsommarafton?

  SvaraRadera
 3. Allt som står i intervjun är sant. Det sas dessutom under midsommaraftonskvällen. Sedan råder det osäkerhet om vem som sa det...

  SvaraRadera
 4. Funderar på att göra en alldeles egen "intervju" med ett av EY lagen på min nystartade sida :-)
  http://speakerbaset.blogspot.com/

  SvaraRadera