tisdag 23 juni 2009

Stora händelser

Det har hänt flera stora saker idag på morgonen.

På väg till jobbet slog jag för första och troligen sista gången K i en spurt. Jag slog honom på uthållighet och inte på fart. Men en seger är alltid en seger ;-)

Vidare har jag och M på jobbet haft en diskussion under flera år om huruvida man ska ha underkläder under cykelbyxorna när man cyklar eller ej. Jag har ju självklart hävdat att man inte skall ha det medans M hävdat att man måste ha det för annars är det äckligt. Hon och hennes sambo CJ var och köpte cyklar samt diverse tillbehör igår. Försäljaren var mycket tydlig med att man, som nästa alla vet, inte får ha underkläder under cykelbyxorna. Diskussionen är äntligen avgjord till min fördel!

7 kommentarer:

 1. Kul att du får ha rätt någongång.. Men diskussionen fortskrider huruvida man dömer hockey utan kallingar eller inte.

  SvaraRadera
 2. Jag gör som alla stora idrottsmän brukar göra i nederlagets stund och skyller på något annat än mig själv, nämligen materialet.

  SvaraRadera
 3. Lite äckligt är det ju faktiskt! Dessutom är det fult med blöjbyxor. Anton undrar om det är mindre äckligt om man har string? Själv tycker jag att string är äckligt i sig. Känns ju som om trosorna skär in i röven.

  Till Klas: Ska du vara med i tävlingen?

  SvaraRadera
 4. Kung Maria! Vi måste ha gått i samma klass i typ lågstadiet eller nåt :)

  SvaraRadera
 5. I så fall är det ju också äckligt att gå naken i kalsongerna/trosorna?

  Eller tvättar ni aldrig era idrottskläder m&m?

  SvaraRadera
 6. Nu är det ju så att jag måste tvätta mina träningskläder rätt frekvent oavsett om jag har underkläder under eller inte. Det pga av att jag svettas när jag tränar...

  Eventuell kontakt med underlivet är def inte det som först gör mina träningskläder äckliga.

  Fast tar man inte i när man tränar så kanske det är en annan sak :-)

  SvaraRadera