söndag 23 januari 2011

Sista dagen och lite regn

Nu är vi åter i Sverige. Även här lyser solen även om det är ca 30 grader kallare än det var där vi åkte ifrån igår.

Resan har varit väldigt bra och vi har haft grymt flyt med vädret. Riktigt bra 8 av 9 dagar. Endast söndag som var lite sämre då det kom en del regn. Lite otajmat var det att jag och bror befanns oss på ca 1000 meters höjd när det kom en riktigt rejäl regnskur.

Vi cyklade upp i bergen via Moran och på vägen upp duggregnade det en del dock inte så att det störde. Men lagom tills var på toppen av berget kom jävulens regnskur. Nedfarten till Soria blev riktigt kall men vi tog oss ner utan att frysa ihjäl. I Soria värmde vi oss med en kopp kaffe och när vi åkte därifrån så tittade solen fram igen.

Stigningen upp via Moran var trevlig men en massa sepentinsvängar om än rejält jobbigt. Vi var både nästan lite trötta innan vi nått toppen.
Sista cykeldagen innebar 93 km och 1450 höjdmeter.


Veckans regnmoln

Serpentinvägar

Solen tittade fram även denna dag:

Trött:

Sammanfattningsvis blev det under veckan 46 mil cyklat och 6100 höjdmeter klättrade. Det är jag rätt nöjd med tanke på att cykelträningen varit rätt sparsam de senaste månaderna. Bror tyckte dock kanske att det var lite lite så han vandrade i öknen 2,5 timmar den dag vi valde att vila från cykeln.

Så nu efter att ha cyklad på fina vägar i trevliga miljöer så blir det jätteroligt att träna inomhus på trainern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar