söndag 18 maj 2014

Backträning, kalas och ytterligare en cykel

I går eftermiddag medans damerna i familjen tog en eftermiddagsvila åkte jag och den nyblivna storebrodern ut på en gemensam träningstur. Jag körde fyra backintervaller a fyra minuter i Pengsjölia och han åkte bakom i cykelvagnen.Det gick utmärkt att träna fyraminutersintervaller med junior på släp även om han somnade efter ett tag, jag antar han tyckte tempot var för lågt vilket är förståeligt då farten uppför backen inte var allt för hög med drygt 30 kg extra vikt.

Idag har det också blivit en hel del cykling då lilleman fyller 3 år idag och fick en springcykel av oss i födelsedagspresent. Initialt var han rätt upprörd över att den saknade trampor och har även frågat var snörena (aka vajrar) till växlarna är. Nu har han dock accepterat att det inte finns några trampor och tycker att den är rätt kul.


Han har även bjudit på ett litet kalas för far- och morföräldrar samt sin mammas farmor. Han fick några rejält stora paket med mycket bra presenter som tillsammans med det fina vädret gjorde att det blev en fantastisk födelsedag.


2 kommentarer:

  1. Roligt för Henning. Positivt att du redan nu ser till att han har gått in på cykelspåret. Han har också en förmåga att se till att det är kanonväder på sin födelsedag. Tyvärr kunde vi inte vara med på födelsedagen vilket vi önskat. Vi får ta det senare.

    SvaraRadera
  2. Ja han var nöjd :-)

    Hoppas det fortsätter med den vädertraditionen.

    Precis

    SvaraRadera