fredag 4 april 2014

Mallorca dag 3 - ytterligare incidenter

Gårdagens cykeltur blev på grund av väderprognosen kortare och plattare än vad vi körde dagen innan.

Vi rullade iväg strax efter kl 9 och relativt tidigt uppstod det problem. I en backen hann vi ikapp en annan grupp och i samband med att vi var på väg förbi så ställde sig någon i den andra gruppen upp varpå att antal personer bromsade och då gick Jonas på ett hjul och helt plötsligt så fick han syna marken.

Inte kul med krasch med det verkar ha gått relativt bra även om blodvite uppstod från knä och fingrar.Bara någon minut efter att vi tagit oss iväg efter kraschen var det återigen dags för stopp. Denna gång för att Johan kört på ett häftstift med punktering som följd.Efter denna punktering dröjde det ett bra tag innan det var dags ingen. Dagens andra punktering kom först med ca 10 km kvar och nu var det Klas som punkterade. Vi har alltså lyckats få 7 punkteringar på 3 dagar...


Tyvärr så lyckades vi inte undvika regnet helt idag utan de sista 3 milen avverkades i regn och kraftig blåst vilket gjorde att det var allt annat än angenämt. För egen del blev det lite extra jobbigt av att jag hade haft ont i magen hela dagen vilket eskalerade på slutet.

Någon timme efter hemkomst fick jag även frossa och ordentligt med feber så jag var allt annat än fräsch.

Febern verkar dock ha gått över efter en natts sömn men någon cykling är inte att tänka på dig. Jag hoppas dock att kroppen är på banan i morgon igen.

1 kommentar:

  1. Lite väl mycket otur! Hoppas du mår bra i morgon! Du får försöka kurera dig riktigt i dag :)

    SvaraRadera