söndag 19 maj 2013

Bärsärkarrunda och bad

Strax innan 10 idag rullade jag och bror iväg på en cykeltur. Vi skulle cykla Vännästrampet-rundan bakvägen så vi började köra mot Bjurholm. Första 10 minuterna gick lugnt men sedan brakade det loss och vi körde sedan mer eller mindre som satan resten av rundan.

Vi var i Nordmaling på mindre än två timmar och då hade vi snittat drygt 37 km/h. Detta gjorde att vi var före tidschemat vilket innebär att pizzahaket där vi planerat in lunch inte öppnat ännu men vi fick komma in och beställa ändå.

Efter att ha tryckt en rullkebab så bar det av mot Vännäs igen. Nu gick det inte lika snabbt eftersom det var mot och sidvind hela vägen hem men vi försökte hålla uppe intensiteten ändå.

Vi var tillbaka i Vännäs efter mindre än 3:30 i rulltid och hade snittat 35,7 km/h.

Det blev men andra ord ett riktigt hårt och ganska långt pass. Kroppen kändes bra mest hela tiden utom ett tag kring 10 mil då jag fick någon form av suspekt ryggsmärta som dock försvann efter några minuters stretching.

Efter hemkomst blev det fika och sedan var det dags att inviga en av juniors födelsedags presenter från igår, utonhuspoolen, vilket junior tyckte var fantastiskt kul och nu har han badat i plaskpool lika många gången denna sommar som föregående.

Nu hoppas jag på jag på svenskt vm-guld för att knyta ihop en bra dag.

Skäggig gubbe
Kyrka av glas
Bror bombar på
Kvalitetshak
Gubbe som just ätit kebab
Kyrka av sten
Bad i trädgården

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar