lördag 11 maj 2013

Dubbla pass och död sensor

I morgon kommer det inte finnas så mycket tid för träning då frun jobbar natt i natt och behöver sova en bra bit in på dagen i morgon och när hon har vaknat så är det dags för att fira vår första bröllopsdag.

På grund av morgondagens begränsade utbud av tid passade jag på att köra dubbla pass idag istället och jag började med att i förmiddags köra 2 st 20 min intervaller på 300 watt inomhus på monarken.

Efter några timmars vila var det sedan dags för dagens andra pass och det blev 2,5 timmar cykling, denna gång utomhus. Jag försökte hålla uppe farten hyfsat vilket gick rätt ok trots förmiddagens pass förutom sista halvtimmen då jag helt plötsligt blev rejält trött. Jag hade under passet lagt in 4 st 30 sek spurter vilket nog bidrog till tröttheten. På de 2,5 timmarna hann jag cykla just precis under 8 mil vilket innebär att rullsnittet var ca 32 km/h.

Det var tur att jag körde på väl kända vägar och kunde kolla upp distansen i efterhand då hastighetssensorn till min cykeldator dog i början av passet. Det verkar vara stendöd och reagerar inte ens på en stark köksmagnet.Lite oroande är det att detta inte var den sensor som strulade på Mallorca (som jag efter många om och men fick att fungera) utan att det var den andra av mina två sensorer. Risken är alltså att jag snart står helt utan. Det väntar alltså framtida utgifter men pengar sägs ju vara till för att användas och vad gör man inte för att bidra till förbättrad konjunktur i samhället...

2 kommentarer:

 1. Att du denna säsong blivit så stark att inga sensorer längre orkar med är imponerande.

  Det visar också det faktum att du körde dubbla pass, och dessutom båda med bra kvalité.

  Själv arbetar jag extra hårt för att få fart på den svenska konjunkturen, så det känns skönt att även du tänkt bidra.

  Avslutningsvis: Grattis i förskott önskar jag dig och J.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi bidrar ju även till den europeiska konjunkturen genom att köpa cyklar från Tyskland. Viktigt att stötta upp euroländerna.

   Tack!

   Radera