tisdag 7 maj 2013

Säsongspremiär och deltagarrekord

Vi har ikväll haft säsongspremiär för cykelklubbens gemensamma träningar på landsvägen. Vi hade tur och kvällen bjöd på både sol och hyfsad temperatur.

Det blev en premiär med deltagarrekord då hela 12 cyklister dök upp vilket var väldigt bra för vår lilla klubb. Det var både de som cyklat väldigt mycket och de som var mer eller mindre helt nya i sporten.

Vi började med att var och en fick presentera sig kort och sedan hade vi en snabb genomgång kring vad man ska tänka på när man cyklar i klunga. Efter det gav vi oss av på en gemensam uppvärmning för att sedan leta oss till Lägerbacken där vi körde lite intervaller. Var och en fick själv bestämma var i backen man vill starta och sedan körde alla till toppen där vi återsamlades för att sedan rulla ner och sedan köra igen. Det blev totalt 4 svängar uppför backen. Intervallerna sved på riktigt bra i benen för mig och nog även för de flesta övriga.

Efter detta delade vi in oss i två grupper och körde en sväng på 12-13 km innan vi återsamlades och avslutade träningen.

Förhoppningsvis var det givande för alla och vi hoppas att uppslutningen blir bra även framöver på dessa tisdagsträningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar