torsdag 27 februari 2014

Watt - Bättre och sämre än i fjol

För exakt ett år sedan, alltså den 26 februari 2013 körde jag 2 st 20 minutersintervaller på 305 watt följt av 100 sekunder på 475 watt 4 minuter efter sista intervallen.

Hur presterade jag då idag jämfört med för ett år sedan? Jo när det gäller tröskelintervallerna körde jag idag 2 st lågkadenstjugor på 316 watt i snitt, alltså klart bättre än motsvarande tid i fjol och i nivå med vad jag körde på i slutet av mars 2013 (tom någon watt högre).

När det gäller avslutade insatsen på 475 watt blev det dock väsentligt sämre än i fjol. I år mäktade jag bara med 60 sekunder vilket nog beror på att jag kört mindre av denna typ av avslut på träningspassen än i fjol och på att jag i dag var lite vek i psyket.

Insatsen på tjugorna var dock glädjande och jag kan konstatera att trots att jag inledde träningen från en mycket låg nivå i höstas så är jag nu uppe på en bra nivå för att vara mig.

4 kommentarer:

 1. Ojj! En spurtkanon månne? ;-)
  Bra kört Jocke!
  Nu är det inte så länge innan vi får komma ut på grönbete igen :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Ser fram emot grönbetet :-)

   Någon spurtkanon blir jag nog aldrig.

   Radera
 2. Riktigt positivt. Det finns en hel del som tyder på att du till och med kan vara starkare 2014 än ditt starka jag 2013. Inte helt fel!

  SvaraRadera