tisdag 4 februari 2014

Ett avbrutet pass är också ett pass?

På söndag kväll hade jag ordentligt ont i halsen och var säker på att en dunderförkylning var på ingång. Den har dock inte brutit ut och idag har det känts rätt ok.

Därför satte jag mig på Monarken i kväll för att köra ett pass enligt plan som var 2 st 20 min intervaller på tröskel.

Jag värmde upp i 10 minuter och inledde sedan en tröskelintervall på 300 watt. Då kändes det dock allt annat än bra och efter 10 minuter var jag tvungen att avbryta.

Jag vilade någon minut och försökte sedan igen på 270 watt men kroppen vill inte alls vara med så jag sänkte watten till 200 och trampade på så total tid blev 30 minuter.

Ett riktigt skitpass med andra ord och jag kan konstatera att jag nog har någon form av infektion i kroppen. Bara att hoppas att det är snabbt övergående så att jag inte missar allt för mycket träning.

1 kommentar:

  1. Klokt val! Kör inte om det känns fel, för det är ju kroppen som säger ifrån då. Säger min kropp ifrån så tränar jag inte. Nu har det inte hänt de senaste säsongerna faktiskt men så har "jag ta i trä" klarat mig från svårare förkylningar och dylikt! Men tidigare säsonger har man till och med stått ombytt redo att kliva på hojen å dra igång men känt att nää!
    Så stå över om du känner det så du vinner i längden.

    SvaraRadera