lördag 8 mars 2014

Ytterligare en Monark

Jag har under ca ett års tid hållit utkik efter en bättre begagnad motionscykel/spinningcykel att ha i källaren på jobbet för att kunna nyttja lunchen till träning då det inte alltid finns tid för träning på kvällstid och med en cykel på jobbet skulle det kanske till och med gå att pressa in dubbla pass någon dag.

Det har dock inte dykt upp något intressant då det antingen är mest är motionscyklar av ytterst tveksam kvalité som säljs eller så är det rätt dyrt för något som i huvudsak ska användas till kompletteringsträning.

Idag på morgonen fanns det dock helt plötsligt en Monark ute på köp&sälj på happymtb till ett pris som var klart fördelaktigt och i annonsen framgick det att den fanns i Västerbotten.

Jag mailade annonsören och det visade sig att Monarken fanns i Umeå och dessutom endast ett par hundra meter ifrån min arbetsplats så transporten skulle bli väldigt kort.

I eftermiddag åkte jag och tittade på den och bestämde mig för att slå till så nu äger jag två högkvalitativa verktyg att bedriva självplågeri på i form av Monarkcyklar och jag kan nu alltså även bedriva wattstyrd kvalitetsträning på jobbet. Nu blir det väldigt svårt att skylla utebliven träning på tidsbrist.

Bara pedaler som fattas för att kunna köra skiten ur sig

3 kommentarer:

 1. Du ska då vara värst. Själv har jag ingen Monark vilket man "ska" ha. Efter trainerhaveri har jag ingen trainer heller utan lånar sambons. Du har två toppverkttyg. Jag är inte avundsjuk alls.....

  SvaraRadera
 2. Du kan få köpa min trainer som jag inte använder till ett bra pris.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan vara ett alternativ. Då får maila/sms:a ett pris.

   Radera