fredag 17 januari 2014

Gårdagens dödsfyror

För att kompensera för onsdagens långa och halvhårda pass återgick jag i går kväll till det som brukar vara min melodi, kort och hårt.

Det blev återigen 4 minutersintervaller. Då jag senast körde på 335-340 watt och mäktade med hela 6 stycken så blev det att skruva upp belastningen lite igår.

Jag körde första intervallen på 350 watt och sedan var det bara att fortsätta på inslagen väg. Följande tre intervaller genomfördes med följande snittwatt; 350, 350, 349. Som ni ser så blev jag lite trött och tappade lite intensitet på sista intervallen...

Watthöjningen på 10-15 watt gjorde verkligen stor skillnad på känslan mot för i tisdags och jag var tvungen att utöka vilan till 4 min mellan intervallerna men sammanfattningsvis så gick det ändå reltivt bra även om jag var tvungen att leta rätt djupt ner i källaren för att hitta kraft på slutet.

4 kommentarer:

 1. Riktigt bra 350 watt i 16 minuter är inte illa (inte heller en watt mindre på slutet). Man kan bli trött även om man kör kort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Nu börjar jag närma mig nivån jag körde fyror på i sommras så det känns bra. Man kan bli jättetrött på kort tid...

   Radera
 2. Imponerande! Visst äre bra att bara kunna gå ner i källaren å hämta mer kraft! ;-)

  SvaraRadera