torsdag 9 januari 2014

Märkesotrogen och mer tröskelträning

Dagens träningpass genomförde jag införd en Rose-keps trots att jag i stort sett bara cyklar på Canyon. Kanske tur att mina cyklar stod i ett annat rum så att de inte såg att jag använde en produkt från en annan tysk leverantör av postordercyklar.


Angående träningen så blev det två tröskelintervaller a 20 minuter på 275 watt. Den första där jag varierade belastningen mellan 90-110% av snitbelastningen var trettionde sekund och den andra intervallen genomfördes med låg kadens.

Intervallerna kändes ganska tunga då jag dels var lite trött i benen sedan gårdagens max intervaller och dels var något låg på energi då jag ätit rätt lätta mål under dagen och körde passet kl 18 men innan middag, dvs ca 6 timmar efter senaste måltiden. Efter ungefär 5 minuter in i första intervallen tänkte jag att det här kommer ju inte att gå men det gjorde det, det var helt enkelt bara att bestämma sig att köra trots att det var tungt.

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat.

    Frågan är var går gränsen för otrohet? En tanke, en puss eller kanske grovhångel?

    Jag blev i alla fall orolig när jag såg rubriken för detta inlägg - hade du verkligen köpt en ny cykel. Jag tänkte att detta var allvarligt och värre än grovhångel. Nu visade det sig som tur var att du mest låg i gränstrakten mellan tanke och puss. Det gör att jag tror dina cyklar förlåter dig bara du klappar om dem, ger lite beröm och kanske en liten present.

    SvaraRadera
  2. Tur. Kanske får köpa lite ny kedjeolja som kompensation

    SvaraRadera